Що таке Націонал-Анархістська Племінна Спілка (Нью-Йорк)

NATA-NY - то організаційна матриця, в межах котрої особи та спільноти можуть в дії виявити свою внутрішню автономію. Ми децентралізована та безлідерна мережа, що прагне до розширення можливостей та незалежності всіх людей, що живуть в місцевості Нью-Йорка.

NATA-NY є антиавторитарною та вільною, і не прагне нав’язати будь-який набір переконань чи спосіб життя будь-кому. Скоріше ми віримо, що кожна особистість та спільнота краще знає, що їй чи йому потрібно, чого бажає та до чого змагає. Ми підтримуємо право всіх племен на повне самовизначення, та підтримуємо кожне плем’я у можливості розглядати, діяти, влаштовувати та жити по-різному.

NATA-NY закликає до повної самодостатності громад. Це включає, але не обмежується проектами, пов’язаними із виробництвом та розподілом харчів (громадські сади, товариства громадського ведення сільського господарства, програми безкоштовного харчування, тощо), незалежною освітою (навчання вдома, приватні школи, проектно-орієнтоване навчання, волонтерська робота із молоддю, навчальні семінари для дорослих, тощо) та самообороною.

"Нація" для націонал-анархізму не стосується уряду, держави чи свавільних кордонів. Слово "нація" походить від латинського "Natio", що прямо перекладається як "народ", "щось, що народилось".

Скоріше, Народ, чи Нація, чи Плем’я, це просто спільнота чи група людей, що мають спільний спосіб життя та спільні цілі. Племена можуть бути створені нескінченною кількістю чинників, включаючи географічне положення, релігію, етнічну приналежність, субкультуру, ідеологію, статеву орієнтацію, професію. Жоден об’єднуючий чинник не повинен бути непомічений чи зневажений; інакше кажучи, будь-що та усе може бути основою для влаштування племені.

Народ є добровільне товариство, але кожна група скаладається з особистостей. NATA-NY вважає, що особистість так само важлива, як плем’я. Анарх для анархії те ж, що монарх - для монархії. Анарх - архетип самостійної особистості. Анархія - це основоположний людський інстинкт проти влади зовні, самовладдя - автаркія. Анарх чи автарх передбачає відповідальність  та владу над оточуючим всесвітом. На противагу омані про те, що анархізм та індивідуалізм передбачає егоїзм, ідеалом анарха є людина честі, скромності та безкорисливого служіння спільноті.

Первинна племінна одиниця життя анарха - Сім’я. Прадавня трійця чоловіка, жінки та дитини має священне, рівноважне значення. Для Особистості важливо утримувати Самостійну Сім’ю, вільну від впливу сил держави. Це творіння долі кожного та малий всесвіт - невід’ємна властивість людини, що не може бути порушена. Тому Особистість завжди є частиною дечого більшого. NATA Нью-Йорка наголошує на духовному корінні Особистості; ми вважаємо, що в цьому полягає людська природа та обов’язок проявити наш повний потенціал у самопожертві та вдосконаленні сил.

NATA Нью-Йорка виходить за межі звичної Гегелевої діалектики, в тому числі ліво-правої політичної парадигми, на користь третього шляху чи перебудови значень "лівого" та "правого". Ми помітили, що багато схожостей та збігів існують поміж "лівими" та "правими" об’єднаннями на корінному рівні, тим не менш не зважаючи на спільне підґрунтя, народницькі об’єднання не утворюються через нав’язану пропагандою відразу до об’єднання з "протилежним" кінцем політичного спектру. Ми прагнемо прибрати ці шори та перепони, руйнуючи розриви між різними незалежними групами, що погоджуються в одній засаді: безумновна децентралізована автономія. Серед таких філософій незліченне число анархо-перетворень: агоризм (ринківство), автаркізм (самовладдя), дистрибутизм (розподільництво), волюнтаризм (добровільництво), трибалізм (племіннівство), традиціоналізм (звичаєвство), лібертаріанізм (звільництво), муніципалітаріанізм (міськівство), конституціоналізм (укладовство), мінархізм (маловладдя), сецессіонізм (розкольництво) та рух за самостійність особистості. NATA Нью-Йорка - з’єднання, створене на засадах з-серед вищеназваних, засноване на свободі, самовизначенні та самодостатності.

Ворогами Народу є державництво, тоталітаризм, інтернаціоналізм, сіонізм, особи, що пропагують ці руйнівні ідеології, та пихаті бюрократії, встановлені як нові релігії можновладними жерцями-царями. Ми прагнемо скасувати та-або обмежити владу, взяту ними несправедливо, незаконно та нелюдяно. Ми вважаємо, що вони не мають права чи привілею керувати нашими життями. Ми засадничо ворожі начальництву всіх видів: глобалізмові, марксизмові, соціалізмові, нацизмові, фашизмові, корпоративізмові, імперіалізмові та усім різновидам гнітючого, примусового керування.

NATA Нью Йорка - мала та слабкопов’язана конфередація різноманітних жителів штатів Нью-Йорк, Нью-Джерсі та Коннектикут, що вірять у та воліють захищати все, що є в корені та невід’ємно людське: Волю та Самостійність, доповнені Відповідальністю та Звітністю, а також Особистість та Самодостатність, підтримані Суспільністю та Взаємодопомогою. Особистість та Плем’я є взаємодоповнюючими та нероздільними.

Зв’язок: natlanarchisttribalalliance@gmail.com
Майданчик в Тенетах: NATA-NY.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Людина і Вогонь Свободи

моя богиня Энтропия

Я хочу знову закохатись...