Анархо-армія :)

Запорукою безпеки вільного громадянина від зазіхань є особиста зброя та вміння нею користуватись. Ніхто не може захистити людину надійніше за неї саму. Тому в ході визвольної боротьби відбудеться озброєння народного загалу, а в подальшому кожна молода людина віком 18-20 років проходитиме навчання із користування засобами особистого захисту, в тому числі стрілецькою зброєю, а також отримуватиме освіту для участі в загонах, на вибір, рятувальників, ППО (протиповітряної оборони), моряків, літунів (окрім лікарів, вони додаткової підготовки не потребують).

Підтримку громадського порядку, відслідковування повітряного простору, радіаційного фону, стану природи, та боротьбу із наслідками надзвичайних становищ, здійснюватимуть загони громадської варти, поділені за призначенням. Також загони народної самооборони є залогою, що оборонятиме місто у разі нападу зовнішнього ворога.

Однак, розглядаючи досвід самоврядних суспільних утворень минулого, ми прийшли до висновку, що'народної міліції' недостатньо для дієвого опору спробам держиморд відновити владу над звільненим людом. Вважаємо, що для цього буде придатним особливий воєнізований орден, озброєний за останнім словом військової техніки.

(далі - під катом)


Крім того, оскільки ми заперечуємо право будь-кого жити в умовах державного гноблення, то іншим важливим призначенням ордену буде руйнування капіталістично-бюрократичних утворень у всьому світі.

Умовно назвімо цей орден Чорним козацтвом.

Отож, Чорне козацтво - організація орденського типу, чиє головне призначення - оборона та поширення народної свободи.

Особовий склад Чорного козацтва буде набраний із числа добровольців визволених земель. Витоком цього війська стануть озброєні загони, що братимуть участь у поваленні держави. Кожний вступник до Чорних лав буде проходити перевірку моці тіла, розуму та духу (перевірку психічної стабільності).

Основним озброєнням Чорного козацтва стануть: холодна та стрілецька зброя, артилерія, міни, ракетна зброя, а також бронетехніка та флот, все відібране в держави або створене на відновлених майстернях із виробництва зброї. Використання зброї масового ураження наносить непоправної шкоди Народові та Природі, тому при її захопленні вона мусить бути негайно знешкоджена. Її використання військами Спілки неприпустиме.

Чорне козацтво кожної землі складає окремий кіш. Чорне козацтво, набране із люду окремої великої громади, складає окремий курінь. Курінь поділяється на сотні, сотні поділяються на десятки.

Кожна структурна одиниця має на чолі виборного отамана (десятника, сотника, курінного отамана, кошового отамана). Підтвердження довіри до отаманів та-або вибори нових отаманів проводяться на сходах козаків через рівні відрізки часу та позачергово. В часи походів та-або облоги вибори не проводяться.

Із метою збереження зв’язку Чорного козацтва із народом кожен чорнокозак протягом половини року бере участь у вишколах та походах Чорного козацтва, протягом іншої половини року проживає як звичайний громадянин поза Січчю.

Головним осідком кошу Чорного козацтва кожної землі буде Січ - найкраща фортеця, яку тільки можливо збудувати. Найімовірніше, в нинішніх умовах ці фортеці будуть підземними містами.

Далі буде

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Людина і Вогонь Свободи

моя богиня Энтропия

Я хочу знову закохатись...